ANKARA / ÇANKAYA - Or-An Perihan İnan Ortaokulu

Or-An Perihan İnan Ortaokulu

Rafet Canıtez Cad. /Ümit Yaşar Sok. /No3 /ORAN ÇANKAYA
Vizyon
Çevrede başarısını ispatlamış; aranan, ilim, kültür ve sanatla dopdolu, geleceği bugünden yaşayan; velileri, çevresi, öğretmenleri, öğrencileri ile dayanışma içerisinde eğitim-öğretimde örnek okul olmak.
Misyon
Geçmişteki başarılarını aşmış , bunu ulusal ve uluslar arası standartlara taşıyan daima bir adım önde olmaya çalışan, kazanımlarını hayatın her alanında kullanan, özgüven sahibi, mutlu ve büyük bir ailenin önemli bir parçası olan öğrenciler yetiştirmek.
Sabah 07:50 13: 30 Öğle 13:40 19:20
Kalorifer-Doğal Gaz
Kızılay Güvenpark´tan Toplu Taşıma Araçları.
Servis Kullanılmaktadır.
Or-An Mahallesi Rafet Canıtez Caddesi Ümit Yaşar Sokak
Sportif Etkinlikler
Okulumuz eğitim öğretimde kanıtlanmış olduğu başarısının yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerde de öne çıkmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında Okulumuzda Söyleşiler Gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK 4006 Katılım Sağlanmaktadır, TÜBİTAK Bilim Söyleşilerine Katılım Sağlanmaktadır, e-Twinning Projesine Katılım Sağlanmaktadır
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz e-Twinning projesinde kalite etiketi almıştır. Her yıl farklı branşlarda projeler ile katılım sağlanmaktadır.