ANKARA / ÇANKAYA - Or-An Perihan İnan Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Uusal Egemenlik ve Çocuk bayramı büyük bir coşku ve neşe ile kutlandı.

Nis

05.05.2024 tarihinde Beytepe Ortaokulu ile final müsabakasına çıkan okulumuz kıyasıya bir mücadelenin ardından maçı kazanarak Şampiyon oldu.

Nis

Öğrencimiz Nil Karadağ  Geleneksel Türk Okçuluk  Branşında Ankara 2. oldu .Nil bu başarısı ile Türkiye Şampiyonasına gitme hakkı kazandı.

Mrt

Takımımıza final maçında başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Gülçin Ulusoy'u başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı münasebetiyle Görsel Sanatlar  öğretmenimiz Nuray Akın önderliğinde resim sergisi düzenlenmiştir

Mrt

Çanakkkale, vatan sevgisinin birlik ve beraberliğin neden denli büyük zaferlere yol açabileceğinin kanıtıdır. Bu büyük zaferin yıl dönümünde başka Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi saygı ve minnet ile anıyoruz.

Mrt

TBMM' de "Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak" dizesi ile milletvekillerinin yoğun alkışı eşliğinde Hamdullah Suphi'nin on kıtasını okuduğu İstiklal Marşı, Atatürk'ün "Bu marş bizim inkılabımızın ruhunu anlatır." dediği gün olan 12 Mart 1921 'de kabul edilmiştir.  İstiklal Marşımızın 103. yıldönümünü  okulumuz olarak aynı çoşku, saygı ve minnet ile kutladık.

Mrt

Okulumuzda Dürüstlük Manavı açıldı.